Patis diversificats: nous espais i jocs.

El joc és una activitat innata de l’ésser humà que permet conèixer, experimentar i comprendre el món que ens envolta. En els jocs hem de cooperar amb altres jugadors per a aconseguir un objectiu, hem d’aprendre a respectar torns i a seguir unes normes, això fa que haguem de treballar les nostres habilitats de comunicació, cooperació i treball en equip.

Els alumnes de primària  poden gaudir dels nous jocs que trobem al pati de l’escola. 

Al pati del CI s’hi ha afegit un viga basculant on a més de jugar poden treballar la psicomotricitat i l’equilibri i un tipi indi per a completar, amb el bloc multiactivitats del tobogan, l’equipament lúdic del seu pati. 

Al pati del CM i CS hem instal·lat unes taules multijocs amb dames, escacs, parxís i el joc de l’oca on els nens i nenes poden gaudir del seu temps d’esbarjo. Pissarres per a desenvolupar la seva creativitat i una taula de ping-pong.  Els jocs de taula, a més de ser un passatemps,  afavoreixen el desenvolupament psicològic i emocional dels nens i nenes, fomenten la socialització i ajuden a desenvolupar les habilitats socials ja que impliquen interaccionar amb la resta de jugadors.

Res millor que aprendre i divertir-se alhora!

Deixa un comentari